aprilie 26, 2024

Optează pentru o protecție potrivită telefonului tău

Atunci când dorești să alegi o protecție pentru telefonul tău, trebuie să ții cont de câteva criterii care diferă în funcție de utilizarea lui și anume dacă telefonul servește ca simplu telefon, dacă untilizezi în mod regulat tastatura sau dacă dorești să faci fotografii.

O mișcare greșită și lumea se termină. O simplă alunecare din mână poate fi fatală! Smartphone-urile sunt, în general, echipate cu un ecran tactil foarte mare: în caz de cădere, este partea care se deteriorează cel mai ușor. Distrugerea sa face adesea telefonul inutilizabil. Șocul poate provoca, de asemenea, daune ireversibile circuitelor din interiorul telefonului.

Telefonul tău este prețios, dar este și fragil: este necesar să îl protejezi cu huse telefoane. Deci, fără ezitare: optează pentru o bună protecție!

De ce ai nevoie de o protecție pentru telefon?

Telefonul tău trebuie să fie complet protejat. Indiferent cât de atent ai fi, probabil că l-ai mai scăpat, lovit sau pătat. Cea mai frecventă și dramatică consecință este ecranul spart, dar alte efecte mai mult sau mai puțin vizibile îți pot pune telefonul în afara serviciului.

Husele de telefon vor amortiza căderea și vor absorbi șocurile. Dar există și praful: se așează și se infiltrează în porturile telefonului. Poate face imposibil contactul cu încărcătorul sau se poate infiltra în cameră și îți poate murdări imaginile. De asemenea, murdăria blochează diferitele taste și butoane pe termen scurt sau mai lung. În această zonă, lichidele sunt, de asemenea, catastrofale. Atingerea unui component din telefon poate distruge și un telefon.

Butoanele sau ecranele deteriorate și componentele interne slăbite sau deteriorate sunt la fel de dezactivante. Acestea pot face unele sau toate funcțiile telefonului tău inoperabile. Se recomandă utilizarea protecției cu huse de telefon pentru a evita cele mai multe daune.

Atenție, de asemenea, la nisip în weekend sau în vacanță pe malul mării: acestea zgârie ecranul și înfundă diferitele porturi. O carcasă, o copertă sau o husă de la Etuo care oferă protecție împotriva șocurilor și a prafului, fiecare are propriile sale metode pentru a preveni pericolele vieții de zi cu zi ale telefonului tău.

Protecția cu o carcasă

Arma absolută împotriva șocurilor este carcasa. Este fabricată din plastic (poliuretan, polipropilenă), cel mai adesea rigidă sau din cauciuc. Importanța acestor materiale: o putere foarte puternică de absorbție a șocurilor. Carcasa acoperă suprafața din spate a telefonului, inclusiv pereții laterali.

Deci, ce zici de partea din față și de ecranul prețios descoperit? Fii sigur, totul este studiat: carcasa acoperă fețele laterale și colțurile către suprafața frontală. Unele modele, mai groase, pot evita și contactul direct între ecran și sol în caz de cădere.

Protecția cu o husă tip copertă

Din țesătură, plastic sau piele, carcasa este un plic simplu care vă va acoperi complet telefonul. O deschidere laterală îți permite să scoți telefonul.

Este o modalitate bună de a-ți proteja telefonul de praf și zgârieturi atunci când nu îl utilizezi. Scos din carcasă, îți vei folosi telefonul complet gol, cu avantajele pe care le reprezintă acest lucru: acces direct la ecran și la toate comenzile.

Protecția cu o husă

Husa este, fără îndoială, accesoriul cel mai elaborat în ceea ce privește protecția. Aceasta îți va acoperi întregul telefon, dar permite totuși o utilizare ușoară. Accesul este oferit în general pentru butoanele de volum și de așteptare. O clapă protejează fața frontală care cuprinde ecranul dispozitivului.

Rețineți că unele carcase și huse înlocuiesc capacul din spate al telefonului, pentru o mai bună aderență și respect pentru grosimea originală a telefonului.

Protecția cu folie pentru ecran

Folia de protecție este instalată cu ușurință pe telefon. În câteva secunde, ajută la protejarea ecranului dispozitivului ta, în special împotriva zgârieturilor. Se asociază foarte bine cu utilizarea unei huse. Alege modelul care se potrivește exact telefonului tău pentru a evita acoperirea microfonului și difuzorului. Ai grijă, atunci când o instalezi, să eviți bulele de aer în colțul creat sub folie! Acestea pot interfera cu utilizarea ecranului tactil.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *