martie 19, 2024

Credit cu aprobare pe loc. De unde îl poți lua și în ce condiții?

Aplică pentru un credit

Pe 17 noiembrie, anul curent se împlinește un an de zile de când un cetățean chinez s-a prezentat prima dată la doctor acuzând simptome cel puțin ciudate, mai târziu confirmate a fi primele simptome ale virusului SarsCov2. Un an mai târziu lumea a intrat într-un colaps financiar și emoțional, creându-se o instabilitate economică la nivel global. Peste 80% dintre afacerile mici și mijlocii sunt aproape de faliment, iar corporațiile mari au fost salvate de cătra agențiile guvernamentale și non-guvernamentale precum Federal Express în America. Acestea le-au împrumutat bani corporațiilor la o dobândă de 0% pentru a menține activitatea lor și a nu economia să intre în colaps. Fenomenul de globalizare a devenit o chestia a trecutului, țările protejându-se și făcându-și planuri de a nu se baza atât de mult pe lanțul de aprovizionare și de a-și crea produsele necesare în interiorul țărilor, chiar cu riscul unor costuri mai mari. Ceea ce ne duce cu adevărat la subiectul acestui articol, în speță de unde pot împrumuta bani micii întreprinzători pentru a-și susține afacerile?

Cum poți lua un credit rapid?

Dacă băncile au un sistem deficitar pentru împrumuturi rapide și cer tot felul de condiții greu de respectat, IFN-urile au niște reguli mai blânde, dar care vin cu o dobândă aferentă. În piața din România găsim diferite instituții financiare nebancare ce oferă împrumuturi rapide persoanelor de peste 18 ani cu un venit minim stabil. Altele cer un minim de 300 lei, altele minim 500 lei. Indiferent de suma minimă pe care trebuie să o câștigați lunar cu acte, aveți nevoie și de un cont bancar ori un card pentru că acolo vi se vor vira banii împrumutați. Cel mai important detaliu care vă scutește de o durere consistentă de cap este faptul că 90% din ifn-uri acceptă și persoane cu un scor negativ în biroul de credit. Totuși, aveți grijă la ce vă înhămați, din cauza faptului că la unele IFN-uri dobânzile sunt foarte mari și dacă nu aveți un model de afacere de succes, mai rău vă veți afunda în datori.

De unde poți contracta un credit online?

IFN-urile pe care noi le recomandăm sunt EasyCredit, HoraCredit, Credit Prime, Provident, OceanCredit, VivaCredit, CreditFix și Credius. Toate aceste 8 instituții financiar nebancare oferă împrumuturi cu sume cuprinse între 2.000- 20.000 lei (fără nicio garanție) și maximum de 900.000 lei cu o garanție imobiliară. Pentru a studia oferta completă de credit cu aprobare pe loc noi vă invităm să accesați site-ul creditdoctor.ro pentru a compara toate ofertele între ele și a vizualiza care este cel mai bun tip de împrumut online ce se mulează pe nevoile tale.

În încheiere, vă recomandăm să studiați foarte bine oferta din piață și să luați o decizie bazată pe un raționament logic, nu pe o emoție. Indiferent că achiziționați creditul rapid pentru a achita salarii, ori furnizori, trebuie să aveți un plan pe termen lung pentru a plăti ratele aferente. Dacă este nevoie noi vă recomandăm ca înaintea contractării împrumutului să aveți un plan pe termen lung de reconfigurare a produselor pe care le executați care să aibă cerere și în viitor, mai exact produse de primă necesitate.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *