martie 28, 2024

Credit urgent azi. Cum îl obții în cel mai scurt timp?

Iată că ne apropiem de sfărșit de an iar șeful nu ți-a mai dat prima mult promisă așa că te alfi într-un impas financiar pentru achiziționarea cadourilor de Crăciun. Totuși, dacă ai un venit minim garantat și ești o persoană corectă, poți lua un credit urgent astăzi chiar cu 0% dobândă.

Cum iei un credit urgent astăzi?

Dacă ai nevoie de o sumă relativ medie, să spunem 2-3.000 lei pentru cadourile de Crăciun, instituțiile financiare nebancare sunt soluția salvatoare. Ce trebuie să faci? Intri pe cel mai popular motor de cautare google.ro , scrii în bara de căutare expresia credit urgent azi și accesezi site-urile de profil. Selectezi suma, completezi formularul iar cererea de împrumut este aproape gata. CrediDoctor.ro îți recomandă ca primul împrumut să-l iei de la VivaCredit. De ce spunem asta? Pentru că această instituție financiară nebancară îți oferă 0% dobândă pentru primul împrumut. Practic poți lua un credit de 2.000 de lei și dacă-l returnezi mai repde de 30 de zile nu plătești niciun leu dobândă. Sună bine, nu? Singura obligativitate este să ai un venit minim stabil. Acesta poate începe de la suma de 300 lei lunar. Chiar dacă aceste instituții financiare nebancare oferă împrumuturilor și persoanelor rău platnice ori raportate în biroul de credit ele trebuie să se asigure că ai de data aceasta de unde să returnezi banii împrumutați. Dovada venitului minim garantat este obținută de entitățile financiare cu acordul tău semnat. Practic după ce trimiți la procesare cererea de împrumut, mai semnezi și un acord de verificare la ANAF în baza căruia vei primi sau nu împrumutul. Unele ifn-uri cer o dovadă palpabilă a venitului, iar altele îți pot da bani împrumut doar în baza buletinului. Printre acestea se numără iCredit și OceanCredit.

De la iCredit poți lua un credit maxim doar cu buletinul în valoare de 10.000 lei pe o perioadă de 24 de luni, unde la sfârșit vei plăti 20.000 lei. Deci aveți o dobândă de 100% la banii împrumutați în decurs de 1 an calendaristic. Asta înseamnă un 8% dobândă lunară. OceanCredit are două tipuri de împrumut. Primul se numește Crab și se intinde până la suma maximă de 1500 lei pentru o durată de 15 zile cu o dobândă de 4.61%, iar al doilea tip de împrumut se numește Pinguin ce are o libertate mai mare a sumei care ajunge până la 4.500 lei pentru 90 de zile cu o dobândă de 11.94%. Șmecheria acestei dobânzi mai mici este susținută de faptul că OceanCredit nu oferă bani împrumut persoanelor rău platnice ori celor raportate în biroul de credit.

În final, decizia împrumutului îți stă în putere. Poți face fericite persoanele din jurul tău, dar în final trebuie să ai posibilitatea să plătești înapoi banii împrumutați în timp util pentru a nu deveni tu o persoană nefericită din cauza stresului aplicat de către companiile ce ți-au împrumutat bani. Cântărește bine situația și fă ceea ce este mai bine pentru tine și familia ta. Nu cheltui banii pe cadouri pentru prieteni trecători și profitori.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *