aprilie 26, 2024
Verificare extras de cont cetelem: cum sa faci dintr-un credit, o experienta placuta?

Verificare extras de cont cetelem: cum sa faci dintr-un credit, o experienta placuta?

De ce poate fi Cetelem partenerul tau financiar ideal? Pentru ca ofera soluții de finanțare adaptate nevoilor și profilului fiecarui client, cum ar fi o verificare extras de cont cetelem regulata pentru a tine sub control cheltuielile. Este si o forma de educatie financiara, dupa cum vom vedea in cele ce urmeaza.

Avem informații importante de împărtășit cu dvs. cu privire la extrasul de cont de la cetelem. Acesta este exclusiv 100% electronic. Gata cu plicurile indesate în cutia poștală! Cetelem te invita sa te conectezi la spatiul tau personal web, un serviciu gratuit, practic si securizat, de unde poti consulta, printa si descarca extrasul tau de cont cat si pe cele din ultimele 12 luni! Astfel poti face o verificare extras de cont cetelem periodic. Nu mai astepta! Faceți click pe „spațiul meu personal” din partea dreaptă sus a acestui ecran.

Cu fiecare extras de cont disponibil, veți primi un e-mail rezumat însoțit de un link direct către spațiul dvs. web personal pentru a vă accesa extrasul.

Ce se întâmplă dacă nu te înregistrezi?

Atâta timp cât nu v-ați conectat la spațiul dvs. web personal, veți continua să primiți un SMS care vă va informa despre disponibilitatea extrasului de cont pe spațiul dvs. web personal.

Verificare extras de cont cetelem: cum se interpreteaza?

Extrasul de cont vă permite să cunoașteți toate tranzacțiile înregistrate pe contul dvs. bancar, credit și debit. Iată cum puteți citi extrasul de cont bancar de la Cetelem.

Toate tranzactiile inregistrate in cursul lunii apar pe extrasul de cont, in coloanele credit/debit, cu mentiunea soldului lunii precedente si a noului sold bancar.

Pe extrasul lunar, veți găsi și:

un rând sumar al sumei totale a comisiilor bancare debitate din cont în cursul lunii în cauză;

suma autorizației dvs. de descoperire de cont (negociată sau nu);

datele de contact ale sucursalei băncii, identificarea BIC a acesteia, referințele contului bancar (număr IBAN);

datele de contact ale serviciului clienți și cele ale consilierului bancar competent.

În cazul unor incidente de plată (neplata facturilor restante etc.) în cursul lunii, extrasul de cont include o căsuță în care apar debitările incidentului pentru luna în curs. Acestea vor fi debitate din cont după o perioadă de informare prealabilă de cel puțin 14 zile.

Este important să urmăriți situația contului său. Pentru a face acest lucru, aveți la dispoziție o serie de instrumente.

Ca parte a serviciilor bancare mobile și a aplicațiilor, aveți opțiunea de a vă monitoriza operațiunile în mod continuu și de a vă întoarce în istoricul tranzacțiilor contului dvs. pe o anumită perioadă.

Pentru a urmări mișcările contului dumneavoastră, aveți și posibilitatea de a vă urmări tranzacțiile prin extrasul de cont. Extrasele de cont oferă o declarație a tuturor tranzacțiilor (intrări și cheltuieli) efectuate într-un cont bancar pentru o anumită perioadă. Acestea vă permit să verificați dacă toate operațiunile au fost efectuate corect! De asemenea, vă permit să demonstrați că ați efectuat într-adevăr anumite plăți sau că ați primit anumite sume de bani.

O verificare extras de cont cetelem regulata se impune asadar in mod regulat pentru a urmari cu atentie situatia financiara si pentru a evita sa depasim bugetul pe care ni l-am impus.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *