aprilie 25, 2024

Credite Fulger Până La Salariu. Unde aplicăm?

Multi romani se confrunta cu problemele financiare, mai ales acum din cauza pandemiei. De cele mai multe ori sunt intr-o situatie dificila si au nevoie de un imprumut bancar sau nebancar.
Daca va aflati intr-o situatie limita si aveti nevoie de un credit urgent informati-va cu privire la acesta in urmatorul articol destinat nevoilor dumneavoastra. In Romania sunt numeroase institutii financiare nebancare care va vor ajuta sa luati decizia corecta. Mai jos va vom prezenta o parte din oferta catorva ifn-uri din tara.

Credit fulger până la salariu. Acte necesare

La Icredit si OceanCredit este foarte usor sa obtii un imprumut. Aceste doua institutii acorda credit doar in baza unui buletin valabil. Pe langa acestea mai sunt și alte ifn-uri care cer un extras de cont, fluturas de salariu sau un talon de pensie (creditfix, criditprime, mobilo, etc.). Totusi, ramane in vigoare obligativitate unui venit minim lunar. Prin acordul dumneavoasta puteti obtine informatii de la agentia nationala de administrare fiscala.

Cum obtii un credit fulger aprobat online?

Obtinere banilor este la alegerea clientului, acestia se pot livra intr-un cont iban, cash prin ridicarea de la banca sau livrare acasa cu ajutorul curierului. Pentru a intra in posesia banilor conpletati un formular pe site-ul institutiei si apoi va prezentati la agentia din orasul dumneavoastra pentru a preda documentele cerute.

Imprumut fara dobandă. Unde găsim?

Hora credit,viva credit, mobilo si creditfix sunt cateva dintre institutiile nebancare care ofera credite fulger pana la salariu pentru 30 de zile fara dobanda la primul imprumut contractat. Suma minima pe care o puteti lua este de 500 de lei si poate ajunge pana la 10.000 de lei. Ideal ar fi ca aceste imprumuturi sa contracteze ia pe termen scurt, de la o luna la alta. Dar daca aveti nevoie de o suma mare de bani pentru o operatie in afara tarii sau deschiderea unei afaceri va recomandam un credit ipotecar easycredit cu o garantie imobiliara (casa, masina, apartament) de unde se pot imprumuta pana la 900.000 lei.

Credit pana la salariu. Este bine?

Cea mai populara solutie de credit pana la salariu online este vivacredit. Aceasta institutie ofera un imprumut de pana la 2000 de lei cu o dobanda 1.2% pe zi.
O alta institutie care ofera un credit pe termen scurt este creditfix. De aici se pot imprumuta pana la 4000 de lei, iar pana la suma de 2000 de lei dobanda este 0%.
In final, pentru ca institutii nebancare ofera imprumuturi si persoanelor rau platnice ori celor care sunt raportati in biroul de credit acestea percep o dobanda considerabila pentru un credit mai mare de o luna. De aceea este bine sa va ganditi, cantariti situatia pentru a lua decizia corecta. Ideal ar fi sa luati acesti bani cu imprumut doar daca aveti o urgenta si nimic nu va mai poate scapa sau daca sunteti sigur ca veti putea sa returnati banii in timp util, de la un salariu la altul. Altfel veti ajunge sa platiti mult mai mult decat ati luat si nu ati rezolvat nimic.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *