aprilie 19, 2024

Idei de cadouri pentru Ziua Tatălui

În România, sărbătorim de puțin timp Ziua Tatălui, în a doua duminică din luna mai. Nu are o data fixă în calendar. Ziua Tatălui este o zi importantă pentru bărbat în general. Din acest motiv, am decis să vă oferim o listă cu idei de cadouri pentru Ziua Tatălui

Cadouri personalizate perfecte pentru un tată

Să începem cu cadourile personalizate! Acestea din urmă sunt potrivite pentru orice ocazie, însă, pentru o sărbătoare mai specială cum este Ziua Tatălui sunt excelente. Este mai ușor să personalizăm un tricou cu numele său, o pernă sau să transmitem un mesaj frumos. Poți opta pentru un breloc personalizat prin care să îi amintești în fiecare zi că te gândești la el.

Cu toții iubim cănile, obiecte deosebit de utile în viața de zi cu zi, mereu apreciate. Găsești numeroase căni cu mesaje de genul Cel mai bun tată, Super tata, Best Dad Ever…sau poți personaliza tu mesajul dorit. Și hainele personalizate sunt în tendințe, poți alege un tricou pe care să scrii mesajul dorit.

O bijuterie personalizată sau un ceas

Pentru a oferi un cadou mai semnificativ, alege un ceas sau o bijuterie personalizată care se potrivește foarte bine și ca un bun cadou pentru iubit. Există numeroase bijuterii pentru bărbați pe care le poți personaliza: brățări, colier, pandantiv…ideile sunt infinite. Alege apoi materialul bijuteriei: argint, metal, aur galben sau alb, în funcție de ce îi place să poarte în fiecare zi. Dacă nu este adeptul bijuteriilor, optează pentru un ceas clasic pe care poți grava un mesaj frumos.

Gadgeturi amuzante deoarece un tată este uneori asemeni unui copil mai mare

Nu putem întocmi o listă cu cele mai bune idei de cadouri pentru Ziua Tatălui fără să aducem în discuție gadgeturile amuzante dar și fără să menționăm câteva idei pentru cadou mamă. Unii tătici au tendința să rămînă copii mai mari, indiferent de vârsta pe care o au. Drept urmare, de Ziua Tatălui, adu-i zâmbetul pe buze alegând unul din gadgeturile amuzante de mai jos:

          Un ventilator portabil iPhone. Imaginează-ți următorul scenariu: cum ar fi dacă, atunci când tatălui tău îi este foarte cald să scoată din buzunar un ventilator minuscul și să îl pornească? Oferă-i un ventilator portabil iPhone, care să îi ofere posibilitatea de a se răcori rapid în zilele călduroase de vară, prin intermediul unei simple conectări la portul telefonului iPhone.

          Un robot interactiv NASA. Cum ar fi ca tatăl tău să aibă propriul robot NASA? Un robot cu care să interacționeze și care să îl ajute cu treburile din viața de zi cu zi. Poate repeta ce spui, răspunde la atingeri și la voce, poate deveni cea mai bună companie a tatălui tău atunci când ajunge acasă de la muncă.

          Ceas invers. În cazul în care îți dorești un cadou de Ziua Tatălui care să iasă din tipare, alege un ceas invers, întoarce-i lumea pe dos cu acest ceas invers. Toată lumea se va amuza de el.

          O boxă Bluetooth cu apă. Toți bărbați sunt atrași de gadgeturile și produsele electronice, nu-i așa? O boxă Bluetooth cu apă reprezintă un veritabil spectacol, este amuzantă și captivantă deopotrivă și melodiile sale preferate vor suna minunat cu ajutorul acestei boxe.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *