martie 29, 2024

Ce brățară să oferi ca și cadou pentru iubită?

Bijuteria reprezintă accesoriul ideal pentru a completa o ținută dar și pentru a defini o personalitate. Oferirea unei bijuterii ca și cadou unei doamne sau domnișoare nu este o misiune tocmai ușoară dat fiind faptul că există o multitudine de modele. Însă, după ce ai definit mărimea bijuteriei pe care vrei să o oferi, mai ai de ales materialul, culorile și pietrele care să decoreze modelul.

Găsește un magazin specializat

Este destul de ușor să găsim bijuterii însă, pentru a oferi un produs de calitate unei femei, ar trebui să optezi pentru un magazin specializat în comercializarea de bijuterii. Aceste magazine propun o multitudine de modele pentru toate gusturile și pentru toate buzunarele. Poți alege brățara în funcție de preferințele și gusturile celei căreia îi vei oferi cadoul. Există  numeroase brățări din care poți alege: din argint sau din aur, brățări Pandora, cu lănțișor, manșetă.

Pentru a alege brățara potrivită trebuie să cunoști gusturile și preferințele celei care va primi cadoul. Dacă este mai tânără poți opta pentru o brățară din argint sau pentru o brățară mai colorată. Brățările mai subțiri, mai fine, sunt ideale pentru o doamnă mai sofisticată. Dacă iubita căreia vrei să-i oferi cadou brățara a născut recent, cea mai potrivită alegere este o brățară Pandora.

Lungimea brățării

Dacă vrei să oferi o brățară unei femei, trebuie să fii atent și la lungimea acesteia, pentru ca brățara să nu cadă de pe mână sau să o piardă. Lungimea medie pentru o brățară este de 19-20 centimetri, majoritatea bijuteriilor care se poartă la încheietură sunt fabircate conform acestor măsurători. Pentru fetițe se recomandă alegerea unor bijuterii mai mici, de 16-17 centimetri.

De asemenea, pe măsură ce parcurgem acest articol cu idei de cadouri, dorim să vă facem și o recomandare de 55 de idei de cadou pentru iubit în articolul cu link activ.

Material, culoare și pietre

Chiar dacă brățara manșetă posedă în general un aspect extrem de simplu, poți alege totuși dintre mai multe culori și materiale. În cazul unor brățări poți alege diferitele pietre care decorează bijuteria.

Aurul este unul din cele mai scumpe materiale însă și cel mai folosit în confecționarea diferitelor bijuterii. Poți găsi aur alb, aur galben sau aur roz. Prețul unei bijuterii este influențat de aliajele care se rgăsesc în bijuterie deoarece este practic imposibil să fabrici un model din 100% aur deoarece ar fi prea fragil și maleabil.

Dacă bugetul tău este mai restrâns poți alege o brățară placată cu aur sau una din argint consultând site-ul iacadou.ro. Numeroase sunt pietrele care pot decora o brățară. Cele mai luxoase modele de brățări sunt compuse din diamante însă și alte opțiuni sunt posibile pentru un buget mai rezonabil.

Oxidul de zirconiu imită foarte bine aspectul diamantului și pietrele prețioase pot fi magnifice deoarece sunt colorate. Pentru un plus de originalitate, alege-le pe cele în culori vii precum lapis lazuli, topaz, granat, ambră. Acestea poartă denumirea de pietre fine deoarece oferă o veritabilă notă estetică brățării alese.

O brățară reprezintă unul din cele mai elegante cadouri pe care le poți oferi unei persoane, indiferent de ocazie. Astfel, dacă ești în căutarea unui cadou pentru a impresiona o doamnă sau domnișoară specială din viața ta, alege una din numeroasele brățări disponibile în magazinele online și fizice.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *