aprilie 27, 2024

1. Ai probleme în a alege un cadou pentru iubit polițist?

Dacă urmează ziua de naștere a iubitului tău polițist și încă întâmpini probleme în ceea ce privește cadoul pentru acesta? Atunci ai accesat articolul potrivit problemei tale. Găsești aici diverse variante de cadou pentru iubit polițist.

Știm cu toții că meseria de polițist este una veritabilă, iar cei care poartă uniforma albastră sunt mândri de statutul pe care îl dețin. De aceea mergi pe o variantă de cadou mai extravagantă și cumpără-i o sticlă de șampanie Moet. Cu siguranță cea mai cunoscută firmă de șampanii, de o calitate excepțională, îi va fi pe plac.

Dacă vrei să ieși din această zonă și să te axezi pe diferite pasiuni ale iubitului tău, pe lângă profesia sa, poți să îi cumperi articole pe care să le folosească în diferite activități. De exemplu, dacă îi plac sporturile în aer liber îi poți cumpăra un set de rachete de tenis și două mingi sau un set de palete de ping pong. Iar dacă este pasionat de jocuri de masă poți să îi iei un set de poker cu jetoane, o tablă de șah și dame sau multe altele. Opțiunile variază în funcție de preferințele iubitului tău.

Având în vedere faptul că uniforma sa este destul de elegantă, cumpără-i un accesoriu care să se încadreze acestei teme. Poți să îi iei o curea nouă sau un ceas în nuanțe închise ca să se potrivească cu restul ținutei. Chiar și o pereche nouă de pantofi ar fi potrivită pentru acest tip de cadou.

Vrei totuși să-i faci și ceva legat de domeniul muncii sale îi poți comanda o sticlă de băutură inedită personalizată cu o mini-uniforma de polițist din material adaptat pe sticlă. Chiar după ce conținutul este gata, ambalajul va putea fi păstrat ca și decor pe o piesă de mobilier.

O variantă de cadou pentru iubit polițist în devenire, student la academia de poliție este o pușculiță bazată pe această tema. Astfel faci o aluzie la mitul „studenții nu au bani„ și îl ajuți în același timp să strângă. Asta până când o să fie pus în rolul de polițist și va avea propriul salariu.

De când cu pandemia care ne obligă să ne protejăm mai mult decât înaine cu mănuși, dezinfectante, măști etc., o mască personalizată a devenit unul din cele mai populare cadouri.Poți prealua și tu ideea aceasta și să-i oferi o mască (sau mai multe) individualizată cu „polițist la datorie„ sau orice altceva crezi că i-ar plăcea și l-ar amuza.

Atunci când iubitul tău intră pe schimbul lui, mai ales când este pe tura de noapte, înainte de toate o să-și facă o cafea la secție ca să îl țină treaz de-a lungul nopții. Ce altceva să-i oferi decât o cană pe care o poți personaliza prin a pune un personaj într-o uniformă de polițist și să-i scrii ceva amuzant pe ea. Vei avea un cadou pentru iubit polițist perfect. Astfel își va începe tura mereu cu un zâmbet pe buze pus de afirmația de pe cană.

În concluzie, chiar dacă iubitul tău este polițist și pare dur, se va bucura de orice cadou ca un copil mic.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *