aprilie 24, 2024
De ce sa cumperi un brad artificial?

De ce sa cumperi un brad artificial?

In fiecare an, milioane de gospodarii se confrunta cu dilema de a trebui sa aleaga intre un brad artificial si un brad adevarat. Bradul de Craciun este piesa centrala a decoratiunilor de Craciun din orice casa, asa ca este important sa faceti alegerea potrivita. Daca si in acest an va confruntati cu marea decizie, iata cateva motive pentru care un pom de Craciun artificial ar putea fi alegerea potrivita pentru voi.

Ai la dispozitie modele de brazi foarte interesante

Primul si cel mai mare avantaj al brazilor de Craciun artifiiali este faptul ca ai la dispozitie modele foarte interesante si foarte diferite de orice altceva natural. Spre exemplu, in momentul in care cauti ceva foarte similar cu brazii naturali, poti opta pentru un Brad artificial Nevada de pe BraziCraciun.net, stufos, inalt si foarte interesant prin prisma faptului ca este simetric si este plin, comparativ cu brazii naturali care uneori sunt diformi sau au ramuri lipsa.

Daca vrei ceva mai dragalas, care sa iti aduca aminte de sarbatorile traditionale din filmele americane, atunci un Brad artificial de Craciun Bolzano este o solutie mai potrivita pentru tine. De ce? Pentru ca un astfel de brad are pe ramuri si mici bobite de vasc rosiatice care vor decora instant bradul si il vor face mai interesant.

O alta solutie este bradul Ottawa, care pare deja nins si care are ramuri suflate cu alb, pentru un efect cat mai natural. Cu ajutorul acestui brad, acum poti renunta complet la vechile obiceiuri, acelea de a pune vata in brad sau de a arunca zapada artificiala pe ramuri. Efectul obtinut de acest brad este cat mai realist posibil, astfel incat decorul tau de Craciun sa fie perfect. Alege bradul potrivit pentru tine si descopera cat de fabulos este Craciunul.

Transportul este mult mai facil pentru un pom artificial

Pomii de Craciun artificiali sunt relativ usori in raport cu dimensiunea lor. Copacii mai mari pot fi impartiti in bucati individuale pentru a fi depozitati, iar copacii sunt ambalati in cutii de carton, astfel incat transportul lor acasa este foarte simplu. Odata ajunse acasa, acestea pot fi depozitate cu usurinta in pod, garaj sau dulap dupa Craciun pentru a fi folosite in anii urmatori. Oricine a cumparat vreodata un brad adevarat stie ca sunt grei si greu de manevrat, iar copacii mai mari s-ar putea sa nu incapa in masina. In plus, pot face destul de multa mizerie in masina!

Alergiile nu exista la un un brad artificial

Multi oameni sunt de fapt alergici la bradului de Craciun. Asa-numitul sindrom al bradului de Craciun este cauzat de mucegaiurile care cresc pe pomi. Aceste mucegaiuri care apar in mod natural tind sa se dezvolte si sa se inmulteasca rapid atunci cand arborii sunt plasati in casele noastre. Peste 50 de mucegaiuri diferite au fost gasite pe brad, care pot fi responsabile de declansarea simptomelor de raceala si a crizelor de astm. Brazii de Craciun artificiali nu au aceste probleme si sunt mai siguri daca aveti in gospodarie persoane astmatice sau alergice.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *