aprilie 19, 2024
5 răspunsuri grozave la întrebarea Ce cadou să-i fac iubitului de Valentine’s day

5 răspunsuri grozave la întrebarea Ce cadou să-i fac iubitului de Valentine’s day

Vrei să-ți demonstrezi dragostea arzătoare pe 14 februarie? Descoperă 5 idei originale pentru a vă condimenta viața de cuplu și pregăteste-te pentru mai multe surprize numai bune pentru Valentine’s day.

Anul acesta, fă-ți timp pentru a petrece timp de calitate împreună și pregătește o surpriză pentru cealaltă jumătate care să-ți facă Valentine’s day de neuitat.

Pregătește-i un mic dejun la pat

Într-o dimineață, când ai ocazia să te relaxezi sub plapumă și să reușeșți să te desprinzi fără să-l trezeșți, mergi în bucătărie și la un magazin local pentru a-i găți un mic dejun bun. Cu siguranță îi cunoști gusturile și ce l-ar face fericit dimineața când se trezește… Suficient cât pentru a începe ziua cu dreptul!

O cină la lumina lumânărilor

Cu siguranță știi care este felul de mâncare lui preferat sau ce îi place să mănânce. Înainte de a veni acasă de la serviciu, fă-ți timp pentru a crea un decor frumos, curățând mai întâi camera de zi și sufrageria de tot ceea ce este în plus și strică priveliștea și atmosfera romantică. Folosește o față de masă drăguță, cumpără câteva flori, aranjează-le în mai multe vaze în jurul camerei și pe masă și aprinde lumânări parfumate pentru a menține starea de spirit romantică și confortabilă.

Dacă nu ești chiar atât de talentată la gătit, poți comanda cina de la restaurantul lui preferat, asigurându-te că totul se va păstra cald până ajunge el.

O baie în doi

Pentru a crea o stare și un moment deosebit, aranjează câteva lumânări de-a lungul căzii, stinge luminile, parfumează camera cu un parfum de interior plăcut și adaugă spumă sau sare de baie în cadă. Dacă vrei să fie și mai romantic, aruncă și câteva petale de trandafiri pe apă și pune câteva pe podea pentru a-i arăta drumul spre baie… Clișeu, dar e o idee foarte inspirată! Imediat ce ușa se deschide, salută-l rugându-l să se dezbrace și să se strecoare în apa fierbinte. Cu siguranță se va grăbi să execute…

Fă-i un masaj

Nu este nevoie să fii pe o insulă paradisică, să auzi sunetul valurilor și să apelezi la un profesionist pentru ca masajul să fie relaxant. Aprinde câteva lumânări, parfumează camera, pune niște muzică romantică, acoperă patul cu un prosop mare și invită-l să se întindă. Optează pentru un ulei de masaj cu flori de frangipani, de exemplu (mai bun decât o cremă hidratantă pentru că unele vor avea tendința de a se usca rapid) care va hidrata pielea în același timp. Consulta câteva tutoriale și videoclipuri de pe internet dacă crezi că-ți lipsesc abilitățile de masaj, dar, principalul lucru este să creezi un moment de relaxare pentru amândoi.

O plimbare romantică în doi

Profită de weekend pentru a face o plimbare romantică și a lua o gură de aer curat. Încălță-ți pantofii de mers pe jos și explorează colțurile frumoase ale țării noastre, chiar și în apropierea casei voastre. Iar dacă vremea vă dă bătăi de cap, puteți schimba o plimbare în mijlocul naturii cu o vizită la muzeu.

Dacă încă te mai gândești care e răspunsul corect la întrebarea Ce cadou să-i fac iubitului de Valentine’s day, ei bine, nu există răspuns corect sau greșit. Orice gest contează, așa că fă-l pe cel potrivit pentru iubitul tău!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *