aprilie 24, 2024

Ce cadou îi poți face iubitului dacă îi plac produsele de îngrijire?

Vrei să-i oferi un cadou de îngrijire pe care îl va folosi în fiecare zi? Câteva idei și sfaturi care să-l facă să-și dorească să aibă grijă de el însuși.

Un produs de îngrijire a pielii pentru bărbați trebuie să îndeplinească o cerință de bază: trebuie să fie rapid și eficient, nici mai mult, nici mai puțin. Având în vedere natură practică a bărbaților, același principiu trebuie respectat atunci când te gândești ce cadou îi poți face iubitului.

Iată produse și accesorii făcute pentru ei și pentru nevoile specifice ale pielii lor.

Produse pentru barbă

Bărbierirea este primul pas de îngrijire a pielii. Știind că un bărbat și-ar petrece 3.500 de ore din viață barbierindu-se, măcar să o facă cu un maxim de plăcere și confort.

Aparatele de ras electrice joacă din ce în ce mai mult cartea îngrijirii pielii: aftershave-ul hidratant este integrat reîncărcabil, părul de pe față este tuns și pielea catifelată într-un singur gest.

Aparatul de ras de unică folosință este eficient – este nevoie doar de o singură trecere – dar cu siguranță iubitul tău are grijă să alunece briciul fără prea multă presiune, deoarece riscul de irității și tăieturi crește neapărat cu numărul lamelor.

Produse pentru tuns

Nasul și urechile: pentru a tăia ceea ce iese în evidență fără să se rănească și fără să aștepte neapărat să meargă la frizer, există mici aparate special, discrete și practice, pe care le poți achiziționa ca să-l ajuți să fie prezentabil. Costul lor este modic, dar efectul uimitor!

Bustul sau spatele: acolo, dacă părul este excesiv și devine complex, mai bine să îi oferi un card cadou la un salon. Într-adevăr, cosmeticiana folosește ceară cu dexteritate (părul este smuls și crește încet la loc). Momentul este neplăcut, dar mai puțin dureros decât dacă ar face-o singur.

Dacă te întrebi ce cadou îi poți face iubitului pentru păr, atunci un pieptene bun sau produse de îngrijire a podoabei capilare par alegerea logică și corectă. Trebuie totuși să te asiguri că nu are anumite probleme cu scalpul (mătreață în exces, de exemplu). Anumite produse îi pot face mai rău. Studiază deci în prealabil produsele pe care le folosește deja.

Se știe că mătreața este cu căderea părului – o mare problemă masculină. Pe lângă alegerea șamponului, ce se poate face zilnic pentru a limita fenomenul? Începe prin a alege pieptenul potrivit, adică pe cel care va limita iritățiile scalpului. Iată ce modele de pieptene pot/nu pot să fie folosite:

Metal: ar trebui evitate pentru că produc și electrizarea firelor de par.

Din corn sau coajă de țestoasă și cu dinți nu prea fini: aceștia sunt cei mai potriviți pentru că nu irită scalpul sau fibră capilară.

În lemn: aveți grijă, pot lăsa așchii când încep să se uzeze.

Nu uita de mâini!

Dacă te gândești să îi oferi o cremă pentru mâini, trebuie să știi că mulți bărbați se confruntă cu fenomenul de mâini aspre și foarte deteriorate. Și, de asemenea, foarte des, își rod unghiile. Dacă ai un iubit deschis către nou, te poți gândi la un card cadou la un salon unde o cosmeticiană se poate ocupă de mâinile lui.

Nu te mai gândi ce cadou îi poți face iubitului tău! Totul îți este la îndemână! Echipată cu sfaturi și idei bune, găsește un cadou practic și de calitate!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *