aprilie 26, 2024
Notino mostre gratuite: coenzima Q10 și ajutorul ei în recuperarea elasticității pielii tale

Notino mostre gratuite: coenzima Q10 și ajutorul ei în recuperarea elasticității pielii tale

Coenzima Q10 este un compus produs de corpul tău și stocat în mitocondriile celulelor corpului. Mitocondriile sunt responsabile de producerea energiei. De asemenea, protejează celulele de daune oxidative și bacterii sau viruși care cauzează boli. Producția de coenzima Q10 scade pe măsură ce îmbătrânești. Astfel, persoanele în vârstă par să fie deficitare în acest sens.

Alte cauze ale deficienței de Q10 includ:

Deficiențe de vitamine, cum ar fi deficiența de vitamina B6

Defecte genetice în sinteza sau utilizarea ei

Cererile crescute ale tesuturilor ca urmare a bolii

Boli mitocondriale

Stresul oxidativ datorat îmbătrânirii

Probabil că până în acest punct, ai înțeles deja importantă prezenței coenzimei Q10 în organismul tău. Să-ți mai spunem și că cele mai mari concentrații de Q10 se găsesc în organele cu cele mai mari cereri de energie, cum ar fi inima, rinichii, plămânii și ficatul?

Și cum medicină și cercetările în domeniul frumuseții și sănătății au avansat atât de mult, ai auzit cu siguranță de creme și seruri ce conțin coenzimă Q10. Le găsești la câteva click-uri distanță, iar drept bonus pentru a testa și altele, vei primi și Notino mostre gratuite.

Iata o listă a celor 9 beneficii principale ale utilizarii regulate a unor tratamente cu coenzima Q10.

Poate ajuta la tratarea insuficienței cardiace

S-a demonstrat științific că tratamentul cu această coenzimă ar putea ajuta la restabilirea nivelurilor de  energie, la reducerea acțiunilor agresive din partea mediului exterior, dar și la îmbunătățirea funcției cardiace, toate aceste proprietăți ajutând la problemele ce țin de insuficiența cardiacă.

Ar putea ajuta la fertilitate

Suplimentarea cu coenzima Q10 pare să ajute și chiar poate inversa această scădere legată de vârstă a calității și cantității ovulelor.

Ajuta la menținerea tenului tău tânăr

Se stie ca cel mai mare organ din corpul uman este pielea și ca atare este expusă in mod constant la agenți care ii fac rau si accelereaza procesul de îmbătrânire.

Acești agenți pot fi interni sau externi. Unii factori dăunători interni includ deteriorarea celulară și dezechilibrele hormonale. Factorii externi se refera la acei agenți din mediul inconjurator, cum sunt, de exemplu, razele UV.

Elementele dăunătoare pot duce la reducerea umidității pielii și la protecție împotriva agresorilor mediului, precum și la subțierea straturilor pielii. Aplicarea unei creme cu coenzima Q10 direct pe piele poate reduce daunele cauzate de agenții interni și externi prin creșterea producției de energie în celulele pielii și stimularea protecției antioxidante. Este un lucru demonstrat că Q10 aplicata direct pe piele reduce efectele daunatoare ale cauzate razelor UV și chiar reduce profunzimea ridurilor.

Dar cum sa mai contribuim la sanatatea pielii, pe langa utlizarea unor creme si a unor Notino mostre gratuite? Coenzima Q10 poate fi găsit în unele alimente precum carne, legumele și leguminoasele.

Carne: inimă, ficat și rinichi
Pește gras: păstrăv, hering, macrou și sardine
Legume: spanac, conopida si broccoli
Fructe: portocale și căpșuni
Leguminoase: soia, linte și arahide
Uleiuri: ulei de soia și canola

Pentru ca efectul unor creme cu coenzimă Q10 să fie complet, poți consumă multe dintre alimentele de mai sus. Și nu uita un lucru esențial: a arăta bine nu ține numai de un machiaj pus la punct, ci mai ales de sănătatea ta! Atunci când te simți bine, arăți bine!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *