aprilie 30, 2024

Cum să ai un scor de credit bun pentru a găsi bănci care acordă credit cu istoric negativ

Urmează sfaturile de mai jos pentru a determina creditorii să aibă din nou încredere în tine daca stai prost la acest capitol și ai putea găsi bănci care acordă credit cu istoric negativ.

Din moment ce apari în Biroul de Credit cu un istoric de credit negativ, ar fi timpul să faci ceva in legatura cu el pentru a avea șanse de a mai obține împrumuturi în viitorul apropiat. Există strategii pentru succes. De la început, fă-ți bugetul!

Apoi, recâștigă încrederea creditorilor pentru a găsi bănci care acordă credit cu istoric negativ. Pentru a ajunge acolo, aplică obiceiuri financiare bune. Aceasta înseamnă, printre altele, efectuarea ratelor la timp și integral.

Un alt sfat minunat este să începi să împrumuți din nou. Dar nu oricum. În orice caz, dacă dai dovadă de un comportament financiar potrivit, scorul tău va crește.

Un buget

Dacă ai reușit să scapi de problemele cu banii și vrei să te gândești să contractezi un împrumut pentru un proiect nou, este minunat! Dar înainte de a face ceva, începe cu:

Întocmește-ți bugetul

Identifică motivele care te-au condus la supraîndatorare, implicit la un istoric de credit negativ, pentru a evita căderea din nou în aceleași capcane

Astfel, vei începe o nouă etapă și o nouă „relație” cu băncile.

Plătește ratele în întregime

Dacă iti place sa plătești suma minimă a cardului de credit, trebuie să faci lucrurile diferit pentru a ridică scorul de credit. Desigur, plata sumei minime este mai bine decât nimic. Dar dacă scopul tău este să-ți îmbunătățeșți scorul, tot trebuie să plătești soldul lunar integral și la timp.

Plătește la timp

O altă forma de a-ți creste scorul de credit este să fii la zi cu facturile și cardurile de credit. Asta înseamnă să plătești ÎNAINTE de termenul limită, să nu aștepți până în aceeași zi.

Acest lucru este valabil chiar și cu sume mici, deoarece orice întârziere are un impact. De asemenea, reține că, cu cât plătesti mai târziu și cu cât sumele sunt mai mari, cu atât scorul va fi mai afectat.

Un sfat pentru a-ți crește scorul de credit și a fi eligibil pentru bănci care acordă credit cu istoric negativ: începe să împrumuți din nou.

Este bine să reîncepi să aplici pentru împrumuturi chiar dacă ai un istoric de credit negativ. Te va ajuta să recâștigi încrederea creditorilor. Dar nu o face oricum. Începe cu împrumuturi care sunt mai ușor de rambursat, cum ar fi:

Solicită un card de credit cu un depozit de garanție. Sau poți face o cerere de împrumut pe care o vei putea rambursa într-o perioadă de timp destul de scurtă (mai puțin de 3 ani).

Nu folosi tot creditul odată

Utilizează mai puțin de 50% din limita de credit. De exemplu, dacă ai o limită de 1.000 de lei pe cardul tău de credit, nu utiliza niciodată mai mult de 500 de lei.

Nu uita să iei în considerare ce e mai important: nu te descuraja până nu vei reuși să iei un credit! Îți garantăm ce există bănci care acordă credit cu istoric negativ, dispuse să-ți mai dea o șansă.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *