aprilie 20, 2024

Importantă lungimii unei fuste în funcție de siluetă și când să o cumperi la reducere

Problema lungimii este cu siguranță esențială atunci când doriți să cumpărați o fustă, dar nu trebuie să neglijați următoarele 3 sfaturi prețioase: dacă aveți șolduri largi și / sau feșe rotunde frumoase, preferăți fuste cu croială dreaptă. Pentru o talie subțire, adoptați fuste tăiate evazate. Fustele plisate sunt grozave pentru femeile cu șolduri înguste.

Nu doar experții în modă știu faptul că ceea ce se potrivește unei persoane nu se potrivește neapărat și altora. Iar explicația este simplă: fiecare dintre noi este unic și fiecare femeie este făcută pentru o anumită lungime a fustei. Dacă ești o femeie scundă, optează pentru fuste destul de scurte, ajungând deasupra genunchiului. Într-adevăr, croielile lungi comprimă și micșorează silueta. Pe de altă parte, pentru femeile înalte este invers: poți opta cu ușurință pentru fuste maxi care îți evidențiază frumoasele picioare lungi. Cu toate acestea, evitați fustele scurte care aduc un efect disproporționat. Fustele de lungime medie sunt potrivite atât pentru siluete scunde, cât și pentru siluete înalte. Și, deoarece această lungime a fustei acoperă în mare măsură picioarele, sfătuim femeile scurte să își completeze ținuta cu o pereche de pantofi cu toc înalt pentru a câștiga câțiva centimetri.

Pentru femeile trecute de patruzeci de ani, alegerea hainelor la reducere devine mai complicată pentru că le e frică să nu cadă în „vulgaritate”. În timp ce majoritatea femeilor de peste 40 de ani preferă fuste care se termină la genunchi, nici cele care se termină un pic mai sus nu sunt o opțiune proastă. Într-adevăr, o fustă mai lungă dă un aspect mai elegant și mai subțire.

De fapt, cel mai bun lucru pe care îl puteți face (ca și sfat general, indiferent de silueta) este să purtați întotdeauna fuste care nu sunt nici prea mari, nici prea strânse, astfel încât să arate doar atât cât trebuie. Acesta trebuie să fie tiparul dumneavoastră atunci când sunteți în căutare de haine la reducere ori coduri de reducere pe internet.

Fustele cu croiala în A sunt foarte confortabile și va vor oferi o siluetă frumoasă mai ales dacă aveți șoldurile largi. La fel, fustă dreaptă este considerată de mulți a fi fustă pe care să o îmbraci dacă vrei să arăți la modă la 40 de ani.

Pe lângă cele menționate mai sus, atât de multe alte fuste vă vor permite să vă îmbunătățiți aspectul. Fusta plisată, de exemplu, este perfectă dacă va place. Deși pare că a ieșit din trend în anii ’80, ea este încă în tendință atunci când este asociată cu o bluza dreaptă.

Fusta din denim trebuie luată în considerare atunci când sunteți în căutare unui cod reducere about you, numai că nu trebuie să fie prea scurtă.

Apoi fusta tip cloș. Acest tip de fustă este perfectă pentru femeile cu mai puține curbe sau cu un fund destul de plat. Într-adevăr, vă va oferi mai multă formă și vă va camufla puțîn silueta.

Alegerea fustei potrivite poate face diferența în anumite situații și important e să ne ghidăm după tipul de silueta al fiecăreia dintre noi, după preferințe și după ocazia în care trebuie purtată. Se spune că nu haina facem pe om, dar într-o societate mereu în viteză, trebuie să putem transmite un prim mesaj potrivit, căci prima impresie chiar contează, iar stilul ne definește că persoane.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *