aprilie 25, 2024

Cum să (nu) înfofolim copilul pe timp de iarnă? Idei de ținute, cu un cod reducere answear

Secreții, răceală nesfârșită sau gripă repetată: iarna, consecințele răcelii pot fi numeroase, mai ales la copii. Trebuie să faceți alegerile potrivite din magazinul online și să investiți într-o ținută de iarnă pentru copii, cu un cod reducere answear.

Suprapunerea pieselor vestimentare pentru a evita șocurile de temperatură

Primul sfat important: pariază pe suprapunere. Primul strat pentru a evita transpirația, al doilea pentru a te încălzi și al treilea pentru a evita umiditatea și vântul.

Pentru cel mic, alegeți o bluza de corp din bumbac organic, pulover de lână tricotat, geacă matlasată, căciulă groasă și dacă este cu adevărat frig, adăugați colanți pe sub pantaloni.

Această suprapunere corespunde bine stilului de viață al copilului. El se mișcă, trece dintr-un mediu în care este frig la săli de clasă adesea supraîncălzite. Astfel evităm șocurile de temperatură și deci potențialele boli.

Bumbac sau materiale tehnice?

O altă preocupare majoră privind hainele de iarnă pentru copii: materialul bluzelor care se pun direct pe piele. Nu este nimic mai rău decât căldura excesivă produsă de materialele sintetice. Bumbacul este un material foarte plăcut, moale, care aduce un real confort copilului.

În același timp, producătorii din sectorul textil au dezvoltat de câțiva ani materiale tehnice, inspirate în special de îmbrăcămintea sport, care rețin căldura pe vremea foarte rece. Consultați gama variată de pe site și cu siguranță veți găsi ceva potrivit, având ocazia să beneficiați și de un cod promoțional answear la comandă.

Palton sau geacă?

Deși este adesea un articol de achiziție important și reprezintă o adevărată investiție pentru adulți, paltonul este necesar în garderoba copiilor. Cele din lână pot fi atât elegante, cât și călduroase, atâta timp cât căptușeala lor este dintr-un material relativ gros, precum lâna, de exemplu.

Cu toate acestea, ar fi mai bine să optați pentru o geacă groasă. Paltonul nu este foarte potrivit pentru viața de zi cu zi a copiilor. Ei se mișcă, se joacă. Suficient încât să-și strice rapid haina. Optând pentru o geacă, le oferiți libertate de mișcare și protecție contra frigului.

Dar accesoriile?

În cele din urmă, pentru a garanta copilului dumneavoastră o bună protecție împotriva frigului, este esențial să optați pentru o căciulă. Alegeți una căptușită cu lână, mai călduroasă și mai confortabilă. Ideal este să se lege sub bărbie pentru cei mici care au tendința de a „scăpa” rapid de căciulă doar de dragul de a se juca. Tot pentru cei mici care încă nu au făcut primii pași, ideal este un combinezin cu totul care îi va încălzi atât de bine, încât vor avea senzația că sunt în pătuțul de acasă.

Pentru sesiunile de schi, optați neapărat pentru combinezoane formate din pantaloni cu bretele și geci groase, bine căptușite, care nu lasă frigul să treacă atunci când cei mici vor „zbura” pe pârtie sau pe derdeluș.

Tendința părinților este de a îmbrăca prea gros copiii, așa că aveți grijă să nu cădeți în capcana aceasta! Supraîncălzirea duce la răceală și la un sistem imunitar deficitar. Încercați să respectați sfaturile de mai sus, țineți cont de vârsta copilului și alegeți ce este mai bun de pe site, cu un cod reducere answear!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *