aprilie 24, 2024
Avantajele folosirii carcasei sau husei pentru telefon

Avantajele folosirii carcasei sau husei pentru telefon

Dacă dețineți un smartphone, atunci e posibil să fi avut o dilemă legată cu privire la achiziționarea husele de telefoane. Și, poate ca te-ai întrebat și tu uneori, sunt cu adevărat ele necesare?

Ei bine, răspunsul la această întrebare este unul singur, și anume că, da, husele pentru telefoane mobile sunt extrem de importante, dacă doriți să vă protejați telefonul de tot felul de daune și zgârieturi. Dacă tot ați cheltuit mii de lei pentru cumpărarea unui nou smartphone, mai cheltuiți încă puțini și pentru o husă de calitate și cu siguranță n-o sa vă pară rău. Așadar, să aruncăm o privire la 5 beneficii ale utilizarii huselor de protecție pentru telefonul dv.

1. Protecție sporită

Cu toții am avut zile în care nimic nu pare să ne meargă sau să funcționeze iar asta include și felul în care îți controlezi obiectele pe care le ții în mână. Când ești stresat și prins cu multe treburi, telefonul tău mobil poate cădea cu ușurință din mână pe trotuarul de beton. Continuarea probabil o banuiești: sticla de pe spate sau față spartă. Cu o husă de calitate însă, grijile dvs. se reduc aproape la zero. Chiar dacă telefonul s-ar izbi de beton, pericolul ca el să se spargă este aproape inexistent.

O husă este ca o casă pentru un telefon mobil. Așa cum casa protejează oamenii de tot felul de daune și pericole, o husă de telefon face același lucru, protejează întregul corp al telefonului mobil de pericolele exterioare și, de asemenea, este o protecție pentru tot felul de zgârieturi care ar putea afecta sticla. Chiar dacă scăpați accidental telefonul, carcasa/husa telefonului dvs. ar putea absorbi șocul și vă poate proteja telefonul împotriva deteriorării severe.

2. Mai multă valoare de revânzare

Când vă gândiți să vă schimbati telefonul mobil, ați putea obține un preț mai bun  pentru telefonul dvs. vechi dacă l-ați păstrat într-o husă. Când utilizați o carcasă sau o husă pentru telefonul dvs. mobil, practic, îl protejati de tot felul de daune, zgârieturi și spărturi care ar putea să-i scadă valoarea de piață.

Cu cât este mai în formă dispozitivul dv, cu atât va fi mai mare valoarea de revânzare și, de asemenea, veți face o favoare persoanei căreia îi veți vinde telefonul, deoarece acesta va primi telefonul în stare excelentă, iar dvs., cu mai mulți bani, veți putea cumpăra cu mai mare ușurință un nou telefon mobil.

3. Aspect atragator

Majoritatea oamenilor prezintă argumentul că nu doresc să acopere aspectul și frumusețea dispozitivului lor, de aceea nu folosesc o husă. Acesta însă, este un concept total greșit. Acum există tot felul de huse disponibile, care nu numai că oferă protecție maximă telefonului tău mobil, ci îi și sporesc frumusețea. Există huse cu margini netede din silicon, cu colțuri curbate care fac telefonul tău mobil să arate chiar mai bine.

Persoanele care dețin dispozitive scumpe, cum ar fi Samsung 21 sau Huawei P Smart 2021 spun că aplicarea unei carcase va ascunde frumusețea noului lor telefon mobil, însă, acum sunt disponibile huse pentru Huawei P Smart 2021 și Samsung 21 foarte elegante și sexy care sporesc frumusețea dispozitivelor, oferind în același timp protecție maximă.

4 Preț accesibil

În zilele noastre, dispozitivele mobile sunt mult mai mult decât niște simple telefoane și sunt folosite nu numai pentru apeluri, ci și pentru diverse alte scopuri. Smartphone-urile din ziua de azi vin cu ecrane de sticlă, corpuri de sticlă și lentile de camere multiple. Costul lor deci, este unul ridicat și nu ai vrea să riști să-ți spargi telefonul pe care ai dat un pumn de bani, doar pentru că te-ai zgârcit să dai încă o mică sumă pentru o protecție. Etuo îți vine în ajutor în acest sens și îți pune la dispoziție o gamă largă de huse și carcase de telefon care, pe lângă designul deosebit, îți va oferi și cea mai bună protecție pentru device-ul tău.

Majoritatea huselor pentru telefoane mobile de pe piață sunt disponibile la preț de sub 100 lei, iar dacă doriți să oferiți protecție întregului corp veți găsi huse până în 200 lei. Așadar, când cheltuiți atât de mult pentru cumpărarea unui smartphone scump, puteți cheltui și câțiva lei în plus doar pentru a-l proteja și a-i oferi o viată mai lungă.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *