aprilie 20, 2024

Sfaturi de modă utile pentru gravidele în până de idei și cod voucher about you pentru cele în până de… bani

Sarcina este un moment foarte special. Încărcat de emoții puternice și schimbări fizice surprinzătoare. Ce ar putea fi mai normal decât să vrei să te simți bine cu ține, confortabil și încrezătoare. Vrei să continui să te îmbraci bine cu stil, dar nu știi cum să combini confortul, eleganța și feminitatea.

Cum să te îmbraci cu stil când eșți gravidă iarnă?

Nu te ascunde sub haine largi, deformate, dimpotrivă! Optează pentru croieli frumoase, bine ajustate și apropiate de corp, pentru a evidenția noile forme. Poți alege o rochie frumoasă din bumbac gros strâns, blugi speciali pentru sarcină care îți arată picioarele, o bluza elastică bine croită, care îți susține pieptul și stomacul. Există o mulțime de moduri de a te face să te simți bine în hainele tale și de a te bucură de un preț grozav în magazinele online, mai ales dacă beneficiezi de un cod reducere about you.

Un decolteu frumos

Arată-ți pieptul, acum este momentul! Optează pentru decolteuri în formă de V, rotunde, bărcuța. Combină cu un colier destul de lung pentru a adăuga verticalitate ținutei tale. Poartă o eșarfă care acoperă bine când ieși undeva. Și nu uită de lenjeria intimă adecvată pentru femeile însărcinate după primele 4 luni.

Asociază diferite volume

 

Ia în considerare echilibrarea ținutei: nu purta doar haine largi. Dacă bluza este mulată, poți purta o fustă de lungime medie mai largă sau pantaloni largi. În cazul în care partea de sus este mai lejeră și strălucitoare, poartă o fustă creion sau blugi skinny. Scopul este de a varia potrivirea dintre partea de sus și de jos a siluetei tale.

Alege materialele potrivite

Când sunteți gravidă, este cu atât mai necesar să optați pentru calitate în ceea ce privește materialele pentru a-ți optimiza confortul: bumbacul, inul, mătasea, lyocellul, tricotul, lâna, viscoză. Nu uități să citiți descrierile de pe site-urile online. Evitați tot ce este 100% poliester și materialele sintetice. Acest lucru vă va ajută corpul să respire bine pe tot parcursul zilei.

De asemenea, vă puteți gândi la materiale vaporoase pentru confortul dvs., astfel încât să nu vă simțiți strâns că într-un corset. Mai ales la sfârșitul sarcinii. Aveți grijă, vaporos nu înseamnă „efectul sac”.

Rochia va fi cea mai bună prietenă a ta cât eșți gravidă. Este atât feminină cât și confortabilă, mai ales dacă optezi pentru un model special de sarcină. Mai multe mărci îți oferă rochii frumoase care sunt bine croite și bine gândite pentru a-ți acomoda burtică din ce în ce mai rotunjită și poți face și economii serioase pentru perioada de după naștere dacă te gândești să accesezi un cod voucher about you. Mai degrabă trei rochii drăguțe, de calitate, decât prea multe rochii de calitate inferioară, care să nu te facă să te simți confortabil.

Desigur, nu doar rochiile te vor ajută să te simți la un loc cu ține însuți. Blugii sunt un aliat sigur în timpul sarcinii mai ales iarnă. Blugii de maternitate speciali cu talia integrată largă și croiala adaptată au devenit o piesă preferată. Poți opta pentru un model drept sau skinny, veți fi și mai feminină.

Perioada sarcinii este este un moment de bucurie și împlinire și sunt mari magazine online care își arată aprecierea pentru femeie și sarcina ei prin reduceri exclusiv destinate viitoarelor mămici, cum ar fi oferirea unui cod reducere about you drept cadou la comanda ta. Așa că bucură-te de statutul de viitoare mamă, din toate punctele de vedere!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *