aprilie 25, 2024
Accesorizarea în sezonul rece

Accesorizarea în sezonul rece

Deşi sezonul rece pare trist şi închis în ţinute greoaie, accesorizarea acestora permite un plus de culoare şi charm, chiar şi atunci când afară ploua, frunzele pică nestingherite şi apa pare că stăpâneşte asfaltul. Orice tip de ţinută merită să primească o pată de veselie, eleganţă, farmec şi originalitate.

 

Încălţămintea în zilele reci

O pereche de bocanci pare că ne trimite cu gândul la cărări de munte, terenuri accidentate şi drumuri dificile. Însă purtată cu stil, perechea de bocanci se poate transforma în plusul necesar unei ţinute pentru a deveni încântătoare. Fie că se optează pentru atât de comodul negru, fie că se vor alege bocăncei roşii, galbeni sau maro, aceştia pot fi purtaţi într-o combinaţie îndrăzneaţă, împreună cu un sarafan din piele şi un trench colorat, cu fuste mini şi pulovere oversize sau cu o pereche de blugi strâmţi, gata să scoată în evidenţă forma frumoasă a piciorului. De asemenea, bocancii pot cadra foarte bine cu o fustă lungă şi plisată, purtată cu o jachetă scurtă din piele. Astfel bocancii capătă un plus de valoare, conferind întregii ţinute feminitate şi farmec

Farmecul şi utilitatea căciulilor

Căciulile sunt necesare tuturor, atunci când vremea se răceşte şi preferăm să ne protejăm. Mici şi mari, copii şi părinţi, cu toţii avem nevoie la un moment dat de caciuli potrivite nouă. În cazul doamnelor şi domnişoarelor, gama de produse oferită de magazinele de specialitate este foarte amplă. Pentru vremea rece, o căciuliţă tricotată poate reprezenta nu doar confortul, ci şi farmecul ţinutei. Dacă se preferă o variantă mai specială, se vor alege modele de căciuli accesorizate cu ciucuri mari sau cu  ciucuraşi din blăniţă, funde, tricotaje ingenioase sau mărgele. Forma căciulii va fi aleasă şi în funcţie de fizionomie, astfel încât să  scoată în evidenţă frumuseţea chipului.

Fularul, un plus de căldură, dar şi de stil

Fularele şi şalurile sunt asul din mânecă atunci când doriţi să daţi o notă personală ţinutei de peste zi. Puteţi opta pentru fulare din lână, bumbac sau alte fibre, neutre ca tonuri coloristice sau, din contră, pline de culoare. Un fular circular va reprezenta o variată foarte bucă pentru a da un farmec aparte ţinutei, asigurându-vă în acelaşi timp căldură şi confort. Astfel, simple sau sofisticate, cu ciucuraşi, broderii, mărgele sau năsturei, lungi sau scurte, fularele vă vor ajuta să daţi o notă de culoare unei vestimentaţii zgribulite sub bătaia vântului de toamnă.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *