aprilie 26, 2024
4 moduri de a purta un batic damă de la Pami

4 moduri de a purta un batic damă de la Pami

Anul 2022 nu face excepție de la purtarea acestui accesoriu chic, iar dovada o fac numeroasele moduri în care pot fi atribuite unor stiluri vestimentare diverse. Baticul este deci un articol nelipsit din ținute, iar acest început minunat de primăvară este un prilej potrivit pentru a relua acest trend.

Elegante și feminine, modelele care completează colecția disponibilă în magazinul online Pami promit să cucerească orice doamnă și domnișoară. În sine acestea au o funcție importantă, sunt accesorii foarte utile. Cu atât mai îndrăgite sunt pentru rolul estetic pe care îl pot juca în diverse ținute. În diferite contexte acestea devin piesă de rezistență a vestimentației abordate, reprezentând un semn de originalitate al purtătoarei.

Baticuri de la Pami, pentru ținute cu stil în 2022

Confecționate mătase, un material deosebit de plăcut la atingere, care se comportă excelent la purtare, numeroasele baticuri dama regăsite în colecția dedicată pe pami.ro devin un must have în acest an.

În principiu modelul și dimensiunea dictează modul de purtare al acestora. Iată câteva stiluri pe care le veți iubi.

  • Baticul purtat ca o bandană

Nimic mai simplu decât purtarea unui batic ca o bandană în stil retro. Optând pentru un model de dimensiuni mici, acest tip de purtare devine floare la ureche. Este esențial ca materialul să fie subțire, pentru a se așeza bine. Pentru cele care doresc să adopte un aer mai tineresc, purtarea baticului tip bentiță, cu nod și fundiță în față, este de asemenea o idee excelentă. Acest mod se înscrie cu succes în stilul pin-up.

  • Baticul purtat în nod franțuzesc, la gât

Atașarea unui batic în jurul gâtului într-o manieră elegantă se poate dovedi un real succes atunci când și modelul este deosebit. Nu doar purtarea lui clasică este deci un mod de abordare. Mai mult decât atât, o ținută office sau una elegantă va trece instantaneu la următorul nivel când este completată de un batic închid în nod franțuzesc.

  • Baticul purtat în jurul cocului

Cele care obișnuiesc să poarte părul în coc pot profita din plin de acest trend. Astfel, purtarea unui batic fin, elegant în jurul cocului se poate dovedi un artificiu de stil superior. Purtat sub formă de bentiță, înfășurat o singură dată în jurul părului, cu marginile deci lăsate în jos, baticul va deveni un accesoriu foarte apreciat. Este o soluție și pentru cele care țintesc spre o coafură cu mai mult volum.

  • Baticul purtat ca și colier

Deși nu este o noutate, acesta este în mod cert un trend care nu îmbătrănește niciodată. Puteți opta fie pentru un batic în culori atemporale, clasice, fie pentru un model supercolorat, jucăuș. Acesta va înlocui cu succes colierul sau orice altă bijuterie care se poartă în jurul gâtului.

Bineînțeles, mai sus regăsiți doar câteva dintre modurile în care un batic poate fi purtat. Lăsați-vă imaginația să zboare și alcătuiți cu ajutorul baticelor de pe Pami.ro ținute memorabile.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *