aprilie 25, 2024
Notino livrare gratuită: relaxare totală cu produse pentru aromaterapie

Notino livrare gratuită: relaxare totală cu produse pentru aromaterapie

Ce este aromaterapia? Pentru ce sunt folosite uleiurile esențiale și cum se obțin? Cum să le folosești? Atat de multe intrebari la care vom incerca sa raspundem, oferindu-ti beneficiul de la Notino livrare gratuită pentru produsele tale.

Ce este aromaterapia (sau terapia cu uleiuri esențiale)?

Aromaterapia vindecă cu uleiuri esențiale. Stresul, oboseala, problemele de piele, durerile, multe afecțiuni cotidiene își găsesc un răspuns în uleiurile esențiale.

Ce este un ulei esențial?

Un ulei esențial conține o concentrație foarte mare de molecule biochimice aromatice extrase din plante. Adevărate concentrate de plante, uleiurile esențiale sunt compuse în mod natural din 50 până la 300 de ingrediente active: asta ne face sa înțelegem rapid că pot fi folosite pentru a răspunde la multe afecțiuni zilnice.

Care sunt diferențele dintre un ulei esențial și un ulei vegetal?

Uleiurile vegetale și uleiurile esențiale sunt ambele substanțe care apar în mod natural, dar compozițiile lor chimice diferă semnificativ.

Uleiul vegetal este o substanta grasa cu textura uleioasa care poate fi extrasa din fructe uscate, seminte sau flori. Se obtine prin presarea samburilor sau a samburilor. Conținând vitamine și acizi grași, uleiurile vegetale au proprietăți nutritive, protectoare, de catifelare și regenerare care sunt benefice pentru piele. Poate fi folosit sau consumat pur, sau poate servi drept bază pentru diluarea uleiurilor esențiale.

Uleiul esențial este un concentrat de substanțe volatile din flori, tulpini, rădăcini sau frunze de plante, se obține adesea prin distilare.

Aromaterapia folosește extracte de plante, compușii aromatici ai plantelor, adică uleiurile esențiale. Așa-numitele plante medicinale stau așadar la baza acestor două medicamente naturale. Aromaterapia este o ramură a medicinei pe bază de plante.

Cum se folosesc uleiurile esențiale, de cumparat cu Notino livrare gratuită?

Uleiurile esențiale au mai multe moduri de aplicare: pe piele fie diluat, fie local; inhalat (umed sau uscat); oral; sau prin difuzia uleiurilor esențiale în atmosferă.

Vă recomandăm aplicația cutanată care este modul cel mai sigur și care se potrivește cel mai bine problemelor pe care le-ati putea avea.

Aromaterapia folosește uleiuri esențiale și vegetale pentru a preveni și depăși disconfortul zilnic: este o oportunitate pentru un timp pentru tine, o pauză de bunăstare! Uleiurile esențiale sunt concentrate ale proprietăților terapeutice ale plantelor obținute prin distilare.

Pentru a găsi o compoziție care să corespundă corect nevoilor dvs., trebuie să:

Cunoașteți proprietățile uleiurilor, asocierile și rezultatul așteptat

Utilizați uleiuri adaptate profilului și nevoilor dvs

Determinați formula și modul de aplicare pentru a obține rezultatul așteptat în siguranță și fără efecte adverse

Selectați materiile prime și efectuați pregătirea

Vă rugăm să rețineți: aromaterapia este un medicament natural, dar nu este o medicină alternativă, strict vorbind: este foarte eficientă dar există toxicități și deci precauții de utilizare care trebuie respectate. Este necesar, printre altele, să se țină cont de posibilele interacțiuni cu medicamente sau produse cosmetice. Prin urmare, trebuie folosit cu prudență, de unde și importanța de a apela la experți. Consultati cu atentie gama de produse pentru aromaterapie de pe site, unde puteti gasi informatii despre ingrediente, dar si beneficii unui cod reduceri notino.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *