aprilie 19, 2024
Credit fără venit: cum să obții un împrumut fără adeverința de venit?

Credit fără venit: cum să obții un împrumut fără adeverința de venit?

Trebuie să iei un împrumut, dar nu ai dovada veniturilor care să-ți garanteze solvabilitatea? In functie de cazul dumneavoastra, solutii exista si este posibil sa solicitați un credit fără venit.

Cu toate acestea, după cum vom vedea, aceasta nu este o sarcină ușoară, deoarece, după cum știți, creditele sunt reglementate prin lege. Iar printre cerințele legislative se numără desigur și obligația de a verifica bonitatea persoanei, adică posibilitatea de a-si putea plăti datoria. După cum vă puteți imagina, acest lucru se realizează în special datorită adeverintei de salariu.

Deci, cum puteți obține un credit fără venit?

Este posibil să obțineți un credit fără venit?

În cazuri foarte rare este posibil să obțineți credit fără dovada veniturilor, dar acest lucru rămâne în general imposibil la o bancă sau o altă organizație de creditare. În general, persoanei i se cere să își dovedească veniturile și solvabilitatea.

Fără aceste documente justificative sau garanții, foarte puțini creditori își vor asuma riscul de a face un împrumut fără adeverința de venit.

Dacă ești șomer, nu este imposibil să obții credit de consum, mai ales dacă tocmai ți-ai pierdut locul de muncă.

După cum ați înțeles, foarte puține instituții financiare acordă credit fără venit. După cum veți vedea, există într-adevăr alternative pentru a împrumuta bani fără a fi obligat sa aduceți o justificare a veniturilor.

Una dintre modalitățile de a accesa creditul fără a fi nevoie să vă justificați venitul este creditul revolving.

Această formă de împrumut este foarte abordabila, tocmai pentru că practic oricine o poate accesa.

La fel ca un credit de nevoi personale, creditul revolving este o formă de împrumut nerestricționat. Adică, puteți dispune de acești bani după cum credeți de cuviință. Mai mult, acest tip de credit este adesea asociat cu un card de credit pe care sunt achitate fondurile solicitate. Această sumă este reconstituită pe măsură ce veți completa prin rambursare. De aici și numele credit revolving (sau permanent).

Pentru a obține acest tip de credit și a accesa o formă de împrumut personal fără dovada de salariu, vă puteți contacta banca sau întrebați în marile magazine. Acestea oferă de obicei achiziționarea de bunuri pe credit fără venit. Totuși, țineți cont de faptul că nu veți putea împrumuta mai mult de 3.000 de lei.

Vă rugăm să rețineți că acest tip de credit necesită o bună gestionare a bugetului. Penalitățile aplicate în caz de neplată sunt destul de mari. Mai mult, dobânzile oferite sunt mari și trebuie analizate cu prudență.

Credit fără venit: mini împrumutul urgent

In cazul in care ai nevoie de bani rapid și fără a fi nevoit sa-ti justifice venitul, poți opta și pentru mini creditul urgent. Această formă de împrumut nu este reglementată de lege și permite unei persoane să obțină o mică sumă de bani în mai puțin de 24 de ore fără a fi nevoit să-și justifice veniturile. Cu toate acestea, puteți împrumuta doar maximum 1000 de lei, iar suma este oferită de obicei de către instituții financiare nebancare în mediul online. Procedurile sunt cu mult simplificate, facand ca suma cerută sa fie disponibilă în doar cateva ore!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *