aprilie 19, 2024
Vreau credit, dar sunt în Biroul de Credite. Cum îl pot obține?

Vreau credit, dar sunt în Biroul de Credite. Cum îl pot obține?

Cu toții vom fi nevoiți, mai devreme sau mai târziu, să accesăm un împrumut din diferite motive, iar pentru asta vom fi nevoiți să apelăm la anumite instituții financiare. Problema intervine atunci când aceste instituții verifică rapoartele stocate în baza de date a Biroului de Credite. Principalul rol al acestei organizații este de a ajuta instituțiile financiare să diferențiere clienții rău platnici de cei care își achită la timp datoriile. Informațiile pe care le pune la dispoziție Biroul de Credite sunt decisive în ceea ce privește accesarea unui credit.

De unde pot să obțină un împrumut persoanele care se află în Biroul de Credite?

Băncile împrumută rareori persoanele care apar in Biroul de Credite cu istoric negativ. Anularea istoricului negativ din rapoartele Biroului de Credite nu se realizează ușor. Există și anumite opțiuni de ștergere a datelor din Biroul de Credite, însă ele costă destul de mult și nu dau întotdeauna rezultatele. Procesul de ștergere, chiar dacă este posibil, el poate să dureze câteva luni. Băncile sunt destul de riguroase în privința determinării solvabilității clienților și reticente față de persoanele cu istoric negativ.

Instituțiile financiare nebancare vin cu soluții eficiente în ajutorul celor care au nevoie de un credit urgent și nu pot să îl obțină din cauza faptului că se află pe lista Biroului de Credite.

Procesul de acordare a creditului este simplu, iar reprezentanții instituției verifică doar dacă ai completat cererea de credit cu date valide și dacă dispui de un venit care să îți permită achitarea creditului. După ce ai trimis solicitarea trebuie doar să aștepți aprobarea.

Împrumuturile acordate de instituțiile financiare nebancare pot fi folosite pentru nevoi personale urgente. Sumele pe care poți să le primești nu depășesc, de regulă, valoarea de 2000 de lei. Există, însă, și instituții care acordă sume mult mai mari pe perioade cuprinse între 1 și 5 ani.

Care sunt avantajele unui credit oferit de IFN-urile care oferă credite chiar dacă ești în biroul de credit?

Sunt acceptate şi solicitările clienţilor cu scor negativ în Biroul de Credite.

Solicitările sunt procesate rapid, iar banii sunt transferaţi în contul tău chiar și a doua zi, în funcţie de tipul creditului pentru care ai aplicat.

Te bucuri de rate lunare fixe şi flexibilitate în achitarea creditului. Nu se percep comisioane pentru achitarea anticipată a împrumutului, indiferent că este parțială sau totală.

Dacă optezi pentru un astfel de împrumut, vei cunoaște încă de la început valoarea totală pe care trebuie să o plătești, iar dobânda rămâne fixă pe întreaga perioadă de creditare.

Nu este obligatorie prezentarea unei dovezi de venit sau de vechime din partea angajatorului și nici a unei garanții sau a unui debitor.

Pe site-ul fiecărui IFN se găsește un simulator online care te ajută să-ți calculezi toate costurile pe care le presupune împrumutul dorit. Pașii pe care trebuie să îi parcurgi sunt explicați clar, iar tu poți să finalizezi cererea simplu și rapid.

Creditul fără verificarea în Biroul de Credite pe care îl acordă IFN-urile este unul dintre cele mai avantajoase servicii la care poți apela, mai ales că nu este necesar să fie respectate anumite proceduri ce ar complica și mai mult procesul.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *