aprilie 26, 2024
Ofer împrumut 1000 euro fără garanții – învață să te ferești de fraude

Ofer împrumut 1000 euro fără garanții – învață să te ferești de fraude

De cele mai multe ori te poți afla într-o bucla financiara. S-au adunat foarte multe cheltuieli și îți este foarte greu sa ții pasul cu ele. Din cauza unor greșeli financiare, fie ca ai făcut prea multe datorii la prieteni și familie, fie ca ai făcut multe rate, deși nu era cazul, ajungi într-un ciclu al datoriilor cand banii castigati la locul de munca se duc direct spre plata datoriilor. Acest lucru te face vulnerabil financiar și chiar emoțional. Este îndeajuns un singur impuls emoțional sa ajungi sa contactezi o firma ce a postat pe interes un anunt cu “ofer imprumut 1000 euro fără garanții ”. Desi suna bine, este una din cele mai des intalnite înșelăciuni online.

Ofer imprumut 1000 euro fără garanții – Fereste-te de astfel de anunturi

Practic, ar trebui să eviți ofertele în care trebuie să plătești ceva înainte de a obține un împrumut. Intermediarii de credit au dreptul la remunerație numai dacă un împrumut a fost efectiv aprobat și plătit datorită eforturilor lor. Această remunerație trebuie să fie convenită în mod expres într-un contract scris și trebuie, de asemenea, să fie indicat și în contractul de credit.

Intermediarii dubioși de credite încearcă să eludeze aceste prevederi legale prin solicitarea unor presupuse cheltuieli. Deși acestea sunt, în principiu, permise în limite restrânse, ele trebuie plătite numai dacă au fost convenite în prealabil în scris, dacă au apărut în mod demonstrabil în timpul brokerajului de împrumut și au fost efectiv necesare. De multe ori în cadrul acestor cheltuieli, sunt prezentate taxe pentru timpul de lucru al agentului, taxe de transport către reședința ta pentru a semna tot felul de documente.

Fraude împrumuturi nebancare

Brokerii de împrumut sunt bucuroși să-și anunțe vizita la casa ta. De obicei, au in geanta lor formulare de asigurare, contracte de beneficii ale creditorului sau planuri de investiții. Cu precizarea că banca are nevoie de garanții, ei te îndeamnă să semnezi. Ca urmare, datoriile tale sunt în creștere. Pentru că acum ai și un contract scump pe gât și pe deasupra nu ai nicio certitudine că se va acorda împrumutul. Astfel de contracte nu oferă garanții suplimentare pentru împrumut și nici nu cresc șansele de a obține împrumutul.

Ofer imprumut 1000 euro fără garanții – Inselatoria pe platformele sociale

De cele mai multe ori, faptasii creează un cont fals și folosesc fotografii și date false. Pe langa asta, sutele de comentarii si evaluări sunt de asemenea false. Aceștia își fac simțită prezenta pe diferite grupuri postand anunturi cu un text atractiv precum“ ofer imprumut 1000 euro fara garantii”, promitand rate ale dobânzilor foarte scăzute, fara garantii, totul sunand prea frumos pentru a fii adevarat. Dacă o persoana pica în aceasta plasa , nu mai este cale de ieșire din supraindatorare. De obicei trimit contracte dubioase prin e-mail, iar debitorul este nevoie sa facă o plata în avans. Din momentul efectuarii platii de avans, clientul nu primește împrumutul, iar faptasii se fac nevazuti. De cele mai multe ori ei rămân nepedepsiți de lege, iar victimele nu isi mai primesc banii înapoi.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *