martie 29, 2024
Bănci care nu lucrează cu biroul de credit: cum sa obții un nou card de credit

Bănci care nu lucrează cu biroul de credit: cum sa obții un nou card de credit

Înainte de a acorda anumite tipuri de credit, instituțiile financiare sunt obligate să consulte mai întâi biroul de credit.

Același lucru se aplică înainte de acordarea unei autorizații de descoperire de cont rambursabilă într-o perioadă mai mare de o lună și înainte de a oferi unui client reînnoirea anuală a contractului său de credit revolving.

O persoană care a luat mai multe credite fără să le fi plătit la timp sau a abuzat de utilizarea cardului său de credit se află în mod firesc într-o situație financiara precara si cu siguranta figureaza in biroul de credit. Acest lucru duce la dificultăți în momentul în care ar dori sa ia un nou credit. Băncile, în general, consulta biroul de credit înainte de a aproba un nou împrumut. Din păcate, nu prea veți găsi bănci care nu lucrează cu biroul de credit.

Acest lucru fiind sigur, trebuie sa știți că băncile și organizațiile de finanțare sunt informate sistematic de ultimele înregistrări în biroul de credit. Cu toate acestea, înregistrarea in biroul de credit presupune cu siguranță penalități oarecum dificile precum imposibilitatea de a solicita noi împrumuturi, de a plăti cu mijloacele obișnuite (card de credit), și în consecință de a avea la dispoziție un card de credit.

Bănci care nu lucrează cu biroul de credit: poți obține noi carduri de credit?

Obținerea unui card de credit poate părea floare la ureche dacă nu ai probleme cu ratele, dar dacă în trecut ai intarziat la plata lor, atunci automat vei apărea în biroul de credit. Si trebuie sa fii constient ca orice magazin sau banca ce oferă carduri de credit va consulta istoricul tău financiar. Mai intai este necesara plata restantelor pentru inchiderea incidentelor de plata în cazul înregistrării din cauza supraindatorarii. Doar în acest fel se pot accesa din nou aceste carduri de credit emise de marile lanțuri de retail sau de bănci.

Toate organizațiile financiare partenere sunt destul de vigilente în fața unui „rău platnic”. Acest lucru este în mod firesc exclus din cercul lor de oferte de credit revolving, care pot slăbi și mai mult situația bancară precară. Astfel, deși sunt mai ușor și mai rapid de obținut decât creditele bancare, cardurile de credit sunt rareori emise înainte de verificarea creditului sau fără documente justificative. Oamenii care figureaza in biroul de credit trebuie mai întâi să-și recupereze credibilitatea față de băncile lor pentru a se reintegra în cercul lor clasic de instrumente de plată obișnuite.

Obținerea unui card de credit sau a creditului de consum dacă aveți un istoric financiar problematic  este o chestiune foarte complexă. Cu toate acestea, aceasta devine o necesitate pentru o persoană care este lipsită de utilizarea mijloacelor sale obișnuite de plată. Ea nici măcar nu poate solicita un nou împrumut, inclusiv un împrumut de consum, pentru a-și gestiona cheltuielile de zi cu zi. Instituțiile bancare sunt extrem de ferme în acest subiect, cu condiția să pună în schimb garanții solide. Ideea nu este sa gasiti bănci care nu lucrează cu biroul de credit, ci sa oferiti altceva (o garanție sub forma unui bun sau un garant dispus să semneze pentru dvs.) sau sa aveți un profil curat (venituri consistente și constante).

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *