martie 19, 2024

Ce este un IFN și ce bănci refinanțează credite IFN?

Ce este un IFN?

IFN este o instituție financiară nebancară care răspunde rapid la situații care necesită anumite sume de bani.

Fie că este vorba de cheltuieli gospodărești, reparații auto, îngrijiri medicale de urgență etc., puteți obține suma de care aveți nevoie fără a ieși din casă cu un împrumut online care vă va fi trimis direct în contul dumneavoastră.

Dacă aveți nevoie urgent de bani, puteți solicita un împrumut personal. Acest împrumut este accesibil atât instituțiilor financiare nebancare cât și băncilor comerciale.

Instituțiile financiare oferă, de asemenea, împrumuturi rău-platnicilor sau persoanelor care doresc să refinanțeze.

Cum se obține ifn în rate pentru refinanțare?

Puteți obține un împrumut online în următoarele situații:

Aveți peste 18 ani;
Aveți un card bancar care poate fi folosit pentru a încasa un venit minim lunar;
E-mail real și număr de telefon valid.

Când se pot primi banii din partea instituțiilor financiare nebancare?

OceanCredit: trimite bani la orice oră;
VivaCredit, CreditPrime, Ferratum, ViaConto, MobiloCredit: trimite bani doar în zilele lucrătoare;
Provident, Credius, iCredit: trimit banii în cel mai scurt timp posibil, în două zile lucrătoare.

Prin urmare, dacă ai o taxă urgentă și ești sigur că poți achita împrumutul la timp, atunci aceste împrumuturi sunt ideale pentru ceea ce aveți nevoie.

Ce bănci refinanțează credite ifn?

O problemă ar fi că băncile evită refinanțarea de credite de la instituțiile financiare nebancare atunci când clienții lor au deja un istoric negativ.

Pentru a obține o refinanțare în calitate de debitor, poate fi necesar să solicitați un credit tot de la instituțiile financiare nebancare.

De ce refuză băncile să refinanțeze credite ifn? Pentru că majoritatea persoanelor au peste trei credite până la următorul salariu și ținerea pasului cu diversele cheltuieli reprezintă o dificultate și inevitabil se ajunge în istoricul celor de la Biroul de Credit.

Băncile vă pot refinanța mai ușor împrumutul vechi atunci când aveți un grad mai mare de siguranță și garanție.

Nu numai dacă salariul tău este mare, dar și dacă nu te-ai înscris în mod repetat pentru restanțe, ai mai multe șanse ca împrumutul tău să fie refinanțat.

Nu vă descurajați dacă prima bancă vă respinge, din toate băncile din România, cu siguranță va fi una care îți va înțelege problema.

Însă dacă istoricul tău bancar este curat până în momentul de față și este prima oară când ceri o refinanțare a unui credit, atunci în principiu, orice banca s-ar putea să fie de acord pentru o refinanțare a unui credit de la o instituție financiară nebancară.

Dacă te întrebi însă în continuare ce bănci refinanțează credite ifn și vrei un exemplu concret, atunci îți vom oferi unul.

UniCredit Bank este un grup financiar bancar italian cu sediul în Milano, această bancă fiind prezentă în aproximativ 20 de țări. În UniCredit Consumer Financing, poți refinanța împrumuturi de la bănci tradiționale românești și alte instituții financiare, cum ar fi cele nebancare, pe o perioadă de maximum 10 ani.

În concluzie, dacă ești în căutare de ce bănci refinanțează credite ifn și ai un istoric bancar negativ regăsindu-te în Biroul de Credit, va fi mai greu să găsești o soluție la o bancă tradițională., însă poți apela oricând la instituțiile financiare nebancare.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *