aprilie 27, 2024

Sifon de smantana

Vrei o cremă cu adevărat proaspătă, cu un gust excelent? Atunci este indicat să folosiți smântână proaspătă. Păstrați-le în borcane sau recipiente ermetice la frigider până sunt gata de utilizare. Cel mai bine este să folosiți o cremă cu conținut ridicat de grăsimi, cum ar fi o cremă de cofetar, care are un conținut de grăsime de până la 40%. Este posibil să folosiți cremă fără lactoză sau vegană în sifonul de cremă? Cu sifonul pentru smântână puteți pregăti acum creme vegane și fără lactoză. O opțiune vegană foarte populară este laptele de cocos. Obțineți o spumă drăguță cu aromă caraibiană. Puteți găsi adesea înlocuitori de cremă pe bază de plante în magazine. Le puteți pregăti și în aparat. Cu toate acestea, este important să realizați că, după completarea cu gaz, va trebui să agitați mult mai mult decât ați face cu frișca obișnuită. În medie, trebuie să-l scuturați de cel puțin 20 de ori pentru a obține rezultatul dorit.

Un instrument de bucătărie interesant folosit pentru a face frișcă cu protoxid de azot sub presiune mare nu este cunoscut celor mai mulți. Este posibil să fiți familiarizat cu dispozitivul, dar majoritatea oamenilor nu îl folosesc cu adevărat. Este format dintr-un recipient care conține un tub și o duză și produce frișcă cremoasă din smântână. Este cunoscut și ca dozator de frișcă sau recipient de înaltă presiune.

Sifonul pentru smântână este un instrument care facilitează turnarea cremei. De multe ori vine ca o surpriză pentru oamenii care aud despre ea pentru prima dată. Sunt disponibile diverse sifoane de cremă în diferite culori și dimensiuni. Acestea sunt de obicei realizate din plastic sau oțel inoxidabil. Doar asigurați-vă că aparatul dvs. de cremă include o perie de curățare, astfel încât să puteți curăța cu ușurință toate mecanismele și duzele.

Cât timp se păstrează crema în sifonul de smântână? Vă puteți aștepta ca frișca păstrată în sifonul de frișcă să se păstreze la frigider aproximativ două săptămâni. Cu toate acestea, cremele din sifon din oțel inoxidabil sunt mai durabile decât cele din sifon din plastic. Echipamentul este de obicei fabricat din oțel inoxidabil pentru a se asigura că crema nu se contamina. În mod normal, cineva este avertizat împotriva utilizării lor în modelele din plastic. Pe de o parte, nu durează atât de mult, iar pe de altă parte, crema are gust de plastic. Acesta este probabil motivul pentru care unii folosesc doar oțel inoxidabil sau aluminiu pentru a face creme.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *