aprilie 17, 2024

3 tipuri de produse pe care le poți spăla la o firmă de curățatorie covoare

Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, firmele de curățătorie covoare au fost luate cu asalt de către ieșeni. În următoarele rânduri dorim să facem o clasificare a produselor pe care le puteți spăla apelând la serviciile acestor firme. La finalul articolului dumneavoastră ve-ți lua singuri decizia, daca v-a fost de folos acest articol.

Ce tip de covoare se spală la curățătoria de covoare?

  1. Covoarele sintetice. Pentru că absorb praful și murdăria mai repede decât ne dorim, dar oferă un aspect plăcut în domiciliul nostru, covoarele sunt de real ajutor în casa noastră. Primul tip de covoare pe care îl vom dezbate, sunt covoarele sintetice. Pentru că le regăsim în diverse forme și culori, cât și accesibile ca preț, covoarele sintetice sunt cele mai populare în casele românilor. De aceea ele reprezintă o bună parte a produselor ce sunt trimise de către proprietarii lor către spălătoriile de covoare din Iași. Unele firme oferă servicii de preluare/predare de la domiciliu ori birou pentru a facilita procesul.  În unele cazuri fibrele sintetice întrec rezistenta celor naturale, pot avea efect antialergic pentru că nu susțin viața bacteriană. Există mai multe tipuri de fibre sintetice, de aceea vă recomandăm să vă îndreptați către cea care se potrivește cel mai bine în interiorul casei dumneavoastră.
  2. Covoarele din fibre naturale. Prețul acestora este cu mult mai mare față de fibrele sintetice, dar oferă avantajul că nu rețin praful și nu degajă energie electrostatică. Covoarele din lână au o rezistență sporită, dar dezavantajul acestora este faptul că atunci când te afli într-o situație neplăcută, petele se scot foarte greu. Pentru acest lucru vă recomandăm să apelați la serviciile firmei de spălătorie covoare iași royal.

Spălare pături și pilote

Pentru a reîmprospăta confortul casei dumneavoastră, firmele în cauză oferă și servicii de spălare pături și pilote pentru un somn odihnitor, relaxant și lipsit de bacterii ori acarieni. Recomandăm în intrarea programului de iarnă cu o curățire totală a păturilor și pilotelor de iarnă pentru a trece cu bine de sezonul rece și lipsit de griji ori stres. Efectuați o comandă mare plasând covoarele cât și pilotele ori păturile pentru a fi preluate și aduse în același transport.

Spălătorie și curățătorie de încălțăminte

În încheiere vă sugerăm faptul că unele firme de curățătorie covoare, precum super top iași prestează și servicii de spălătorie și curățătorie încălțăminte. Cu doar 20 lei per pereche, papucii dumneavoastră din material textil vor căpăta o nouă viața ca scoși din cutie. Recomandăm regulat achiziționarea acestui serviciu pentru a prelungi durata de viață a papucilor dumneavoastră de calitate. Puteți curăța încălțăminte din material mixt, piele, textil câț și încălțăminte sport ori încălțăminte de lucru.  Puteți scăpa de urmele încăpăținate de murdărie dar și de mirosurile puternice impregnate în aceștia. La finalul procesului de curățire se aplică un tratament de anti-praf și anti-umezeală pentru a prelungi viața încălțărilor preferate.

V-ați convins? Lăsați-ne în rubrica de comentarii, sfaturi ori idei sau chiar și feedback pe care l-ați avut în urma achiziționării acestor tipuri de servicii la domiciliu.

Ieșenii abia așteaptă să vă citească opinia dumneavoastră.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *