aprilie 25, 2024

Avantajele utilizării unei plase de țânțari

Folosind o plasă anti insecte, respectiv anti-țânțari este cea mai utilă și frecventă metodă pe care oamenii o folosesc pentru a ține insectele la distanță și a se bucura de nopțile răcoroase de primavară-vară. Familiile cu copii și ele vor susține același lucru, de aceea an de an firmele ce se ocupă cu servicii de montare plase insecte au tot mai mult de lucru. Nu puține au fost nopțile în care somnul dumneavoastră a fost neliniștit din cauza țânțarilor cât și a mâncărimilor provocate de aceștia. Pe lângă aceste inconveniente care ne tulbură viața cotidiană, tânțarii sunt purtători de bacterii și boli, unele chiar mortale.  Printre acestea, țânțarii pot răspândi malarie, virusul West Nile și febra galbenă. În mod sigur, nimeni nu și-ar dori să fie infectat mai ales că în România în sezonul 2019, în perioada 03.06.2019-27.11.2019 s-au înregistrat 8 decese cauzate de West Nile. Acesta este unul dintre motivele pentru care oamenii își doresc să scape de o invazie de țânțari în plină vară. După cum am mai menționat anterior, cea mai utilă modalitate pentru a scăpa de țânțari este instalarea uneor plase anti insecte.

Plasele în cauză nu sunt utile doar împotriva țânțarilor, ci și împotriva altor gândaci ori insecte. Ce este bine în scenariul de față, este faptul că nu vei mai fi expus/ă situației de a inhala substanțe toxice folosind produse respingătoare de țânțari, ori spray-uri sau pastile care ard toată noaptea. Totuși, dacă doriți ca plasa să fie efectivă 100% împotriva insectelor și țânâarilor, puteți alege să le tratați cu substanțe speciale ce au un efect garantat în omorârea acestora.

Totuși, unii ieșeni au impresia că folosind un sistem de plase țânțari Iași de la firma plaseinsecte.net, recurg la metode învechite pentru rezolvarea unei probleme actuala. Totuși, aceștia ar trebui să se gândească la propriul lor confort, la sănătatea familiilor lor cât și la somnul liniștitor pe timpul nopții. În contrast, pe piața din România au apărut foarte multe profile moderne de aluminiu pentru plase de țânțari, iar gama este tot mai variată.  Acestea vin in forme și mărimi diferite, cât și într-o paletă largă de culori potrivită pentru fiecare tip de fereastră, fie ea de balcon, dormitor ori sufragerie. Găsiți chiar și mărimi și forme pentru geamul mic de la baie din apartamentul dumneavoastră.

Recurgând la această variantă de protecție, vă asigurați liniștea și odihna departe de dăunători pe un termen lung deoarece plasele anti țânțari au o garanție de minimum 2 ani și dacă sunt îngrijite corespunzător, utilizarea lor se poate prelungi până la 5 ani de zile. Astfel, tu vei beneficia de o investiție pe termen lung de care te vei bucura an de an, meritând sigur bănuții plătiți pentru serviciul de montare plase anti insecte.

La final vă recomandăm firma de montare plase tânțari situată la adresa plaseinsecte.net. Aceștia se deplasează la domiciliul dumneavoastră, iau măsurile geamurilor și apoi execută conform preferințelor dumneavoastră plasele aferente, iar in 48-72 de ore, aceștia revin la domiciliul dumneavoastră pentru a le monta gratuit. Dvs. plătind doar costurile de achiziție a materialelor cât și manopera de montare a profilelor de aluminiu.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *